Home
OuderMaadje
Kinderen
Kernvisiemethode
Workshop
Onderwijs
Links
Contact
Gastenboek
Activiteiten

Informatieavond dyslexie en andere leerproblemen.

24 november 2014

Gemeenschapshuis te Haren,Kerkplein 3, 5368AM Haren


Het Rollend Creatief uit Megen  organiseert een avond over de Kernvisiemethode.

Marian Bongers van MAADJE  ( kernvisiecoach) zal deze avond presenteren.

De avond begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.


Kinderen met leerproblemen, u kunt daarbij denken aan dyslexie, dyscalculie en concentratieproblemen, en sociaal emotionele problemen, zoals faalangst, examenvrees en een negatief zelfbeeld, zijn niet gedoemd om daar hun hele schooltijd last van te hebben.

De Kernvisiemethode helpt deze kinderen om op een andere manier te leren, juist door gebruik te maken van hun talenten en niet door te gaan op datgene wat eerder niet lukte. Vaak ligt de focus op het opnieuw aanbieden van bijvoorbeeld spellingregels in de hoop dat ze deze keer wel blijven hangen. Dit sluit niet aan bij de leerstijl van het kind, waardoor het resultaat opnieuw niet afdoende zal zijn. Door gebruik te maken van de capaciteiten van het kind, zijn zij wel in staat om te automatiseren wat nodig is, om meer vanzelfsprekend te kunnen lezen, spellen en rekenen.

Marian helpt in haar praktijk kinderen door middel van de Kernvisiemethode naar een andere leerstrategie, waardoor deze kinderen in staat zijn om grote verbeteringen te realiseren in hun leerresultaten en in hun welzijn. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt u als ouder uitgelegd hoe en waarom de Kernvisie methode uw kind kan helpen.

De avond wordt gepresenteerd door Marian Bongers.

Wilt u meer over de Kernvisiemethode weten lees dan het boek: "Krachtig anders leren" , (geschreven door Wim Bouman, grondlegger van de Kernvisie methode, ) of kijk op de website: www.kernvisiemethode.nl.

Meer over Marian Bongers vindt u op www.maadjeNLP.nl


Aanmelding vooraf is gewenst in verband met het aantal beschikbare plaatsen.


Kosten voor deze avond zijn 10 euro p.p.

Aanmelden kan via de website van 't Rollend Creatief: www.rollendcreatief.nl

Voor informatie: info@maadjeNLP.nl